Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeynep Bastık Konserde Kendinden Geçti! İşte O Flaş Görüntüler!

  Son zamanalarda oyuncu

 

Son zamanalarda oyuncu Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Zeynep Bastık, dün akşam vermiş olduğu konserin partisinde Tarık Mengüç’ün oğlu Baran Mengüç’le dans ederken kendinden geçti. İkili karşılıklı dans ederken Bastık’ın sevgili uzaktan izlemekle yetindi.

Son dönemde çıkartmış olduğu ”Lan” şarkısı ile dünya listelerine giren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, dün akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde bir konser verdi. Zeynep Bastık, konserden sonra yaptığı dansla adından söz ettirdi.

ANCAK UZAKTAN İZLEYEBİLDİ

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, konser sonrası gerçekleşen after partide Türkiye’nin genç müzik yeteneklerinden biri olan Tarık Mengüç’ün oğlu Baran Mengüç ile karşılıklı şarkı söyleyip dans etti. Zeynep Bastık cesur kıyafetiyle dans ederken bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi de onları ancak uzaktan izlemekle yetindi. İkilinin videosu kısa bir süre içerisinde sosyal medyada da gündem olurken, Bastık’ın sevgili Serkay Tütüncü’nün bakışları da dikkatlerden kaçmadı.

Ayrıca yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü, konser sırasında sevgilisinin resmini Instagram’dan paylaşarak, “Birisi Harbiye’yi yakıyor! Bunun için doğmuşsun resmen! Hastayım sana” notunu düştü.