Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Mert Günok, Avusturya Maçındaki Kurtarışını Anlattı !

A Milli Takımın deneyimli file bekçisi Mert Günok, geçtiğimiz gün A Milli Takımın oynadığı Avusturya maçında son dakikada yaptığı kurtarışla ilgili açıklamalarda bulundu . İşte detaylar ….

A Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası 2024’te son 16 turunda karşılaştığı Avusturya’yı 2-1 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Oynanan Avusturya maçının son dakikasında milli kalecimiz Mert Günok, Baumgartner’in kafa vuruşunda gole izin vermedi. Mert Günok’un kurtarışı maça damga vururken deneyimli kaleci yaşadığı o pozisyonu anlattı.

Sabah gazetesine verdiği röportajda Mert Günok, “Ayaklarımız yere sağlam basmalı sonuna kadar gitmeyi biz de istiyoruz. Tabii ki finali hedefliyoruz. avusturya maçının özgüveniyle inşallah, neden olmasın diyorum. Son saniyede kurtarışım, takımımızın galip gelmesi ve üzerine yaşadıklarımız bizim için anlatılmaz duygular. Herkes büyük emek ve mücadele örneği sergiledi. Çok güzel bir andı bizim için. Böyle bir kurtarışın özellikle Milli Takım’da olması hayatımda unutulmaz bir an olacak. Belki de en özel an olacak.” ifadelerini kullandı.

 

2-1 kazandıkları Avusturya maçını değerlendiren Mert Günok şu ifadeleri kullandı, “Öncelikle arkadaşlarım çok iyi mücadele ettiler. İkinci yarı zaman zaman iyi oynayamadığımız anlar oldu ama mücadele konusunda herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Şimdi önümüzde çeyrek final maçımız var. O yüzden ayaklarımız yere sağlam basmalı ve bu karşılaşmaya hazırlanmalıyız. Yine kazanıp hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz.” dedi.

Mert Günok, “Söylemesi ayıptır, çok mutluyduk. Duygu yoğunluğu üst düzeydeydi. Hem takım arkadaşlarımın hem benim… Herkes kazanmanın haklı gururunu yaşıyor. Ama bir an önce bu duyguları atlatmamız lazım. Bu sevinci bugün yaşayacağız ama ardından hızla Hollanda ile 6 Temmuz’daki maça odaklanmamız lazım.” sözlerini sarf etti.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT