Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deniz Akkaya Hakkında Yakalama Kararı

Eski model Deniz Akkaya

Eski model Deniz Akkaya hakkında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla başlatılan soruşturma sona erdi. Düzenlenmiş olan iddianamede, Akkaya hakkında “Altsoya karşı silahla kasten yaralama” suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis istenirken, savcılık kızına fırlattığı termosu silah saydı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında eski model Deniz Akkaya’nın 16 yaşındaki kızı A.Ö. ‘ye şiddet uyguladığı iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddiaların ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

4 YIL 6 AYA KADAR HAPİS İSTEMİ

Akkaya hakkında başlatılan soruşturma sona erdi. Düzenlenen iddianamede, Deniz Akkaya’nın kızı A.Ö. ‘ye karşı, ‘Altsoya karşı silahla kasten yaralama’ suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis talep edildi.

 HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

İddianamede, Deniz Akkaya’nın kızı A.Ö. ‘nün şikayetinden vazgeçtiği bildirildi. Dosyanın kamu davasına dönüşmesinden dolayı Akkaya hakkında iddianame düzenlendiği ve İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne iletildiği belirtildi. İddianame kabul görülürse Deniz Akkaya’nın önümüzdeki zamanlarda hakim karşısına çıkması bekleniyor.

 

NE OLDU ?

Eski model Deniz Akkaya, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan yaptığı açıklamada, kızının telefonunu ele geçirdikten sonra kendisinden habersiz yurt dışı planları yaptığını öğrendikten sonra telefonuna el koyduğunu ve kızının saldırısına uğrayıp kendisini  yaklaşık 1,5 saat balkona kitlediğini açıklamıştı. Akkaya’nın kızı hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamaların sonrasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

Görevli ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının sonrasında, 16 yaşındaki kız çocuğu koruma altına alındı.

Deniz Akkaya, olaya dair ise “Burnu sürtsün diye devlete verdim”. cevabını vermişti.

EFE ÖNBİLGİN VELAYET DAVASI AÇTI 

Bu olayın üzerine Efe Önbilgin, çocuğunun velayetinin kendisine verilmesi için 29 Mayıs’ta dava açtı. Açıklanan kararda A.Ö. ‘nin babası Efe Önbilgin’e teslimine karar verildi. Ara kararda, geçici velayete ilişkin talebin, dosya kapsamı dikkate alınarak deliller toplandıktan sonra değerlendirme aşamasına geçmesi gerektiğine dair ifadeler yer aldı.

 “ÇOCUĞUMUN VELAYETİNİ VERMEDİM”

Akkaya, yapmış olduğu açıklamada “Çocuğumun velayetini falan vermedim. Sadece 15 senedir ilk defa babasıyla yaz tatiline çıkacak. Babasıyla yaz tatiline çıkması için izin verdim” cevabını verdi.

Deniz Akkaya’nın kızı A.Ö. , daha sonra babası Efe Önbilgin tarafından teslim alındı.