Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EURO 2024 – İspanya – Almanya Maçı Ne Zaman?

Avrupa Futbol Şampiyona (EURO 2024) çeyrek final heyecanı başlıyor. Şampiyonada son 16 turu karşılaşmalarının tamamlanmasıyla tüm gözler turnuvada çeyrek final maçlarına çevrildi. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen İspanya ile Almanya yarı final için karşı karşıya gelecek. Peki İspanya – Almanaya maçı ne zaman? İspanya – Almanya maçı saat kaçta? İspanya – Almanya maçı hangi kanalda? İşte mücadele hakkında tüm detaylar…

Avrupa Futbol Şampiyona (EURO

Avrupa Futbol Şampiyona (EURO 2024) çeyrek final heyecanı başlıyor. Şampiyonada son 16 turu karşılaşmalarının tamamlanmasıyla tüm gözler turnuvada çeyrek final maçlarına çevrildi. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen İspanya ile Almanya yarı final için karşı karşıya gelecek. Peki İspanya – Almanaya maçı ne zaman? İspanya – Almanya maçı saat kaçta? İspanya – Almanya maçı hangi kanalda?

İSPANYA – ALMANYA MAÇI NE ZAMAN?

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finale adını yazdıran milli takımlar belli oldu.

İspanya – Almanya müsabakası 5 Temmuz Cuma günü saat 19.00’da başlayacak. Bu nefes kesecek olan mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

EV SAHİBİ ALMANYA YARI FİNAL PEŞİNDE

Turnuvada A Grubu’nda mücadele eden Almanya, İsviçre, Macaristan ve İskoç’yanın bulunduğu gruptan 7 puanla lider tamamladı.

Turnuvaya ev sahipliği yapan Almanya, çeyrek finalde ise Danimarka’yı 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Almanya turnuvada 10 gol atarken, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

İSPANYA’DA GÖZLER YILDIZ FUTBOLCULARDA

Bazı futbol otorileri tarafından turnuvanın en büyük favori adayı olarak gösterilen İspanya ise grup aşamasında 3’te 3 yaparak lider tamamladı. İtalya, Hırvatistan ve Arnavutluk takımlarını grupta mağlup eden İspanya son 16 turunda ise karşılaştığı Gürcistan’ı 4-1 geçti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Ayrıca İspanya turnuvada 9 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü.

MUHTEMEL 11’LER

İSPANYA: Unai Simon, Crvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella, Pedri, Rodri, Fabian Ruiz, Yamal, Morata, Williams

ALMANYA: Neuer, Kimmich, Rüdiger, Tah, Raum, Andrich, Kroos, Musiala, İlkay Gündoğan, Wierz, Havertz