Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den “Bozkurt” Yorumu

A Milli Futbol Takımımızın

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024’te son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından “bozkurt” işareti yapan Merih Demiral ile alakalı bir yorum da CHP lideri Özgür Özel’den geldi. Özel, “Biz bu işaret konusunda özgürlükçüyüz. Ancak bundan birkaç yıl önce bir sporcumuz zafer işareti yapınca, bugün bu işaretin özgürlüğünü savunanlar tarafından linç edilmişti. Onları da kendi tutarlılıklarını sorgulamaya davet ediyoruz” cevabını verdi.

A Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşılaşmıştı. Millilerimiz, maçı 2-1 kazanarak adını son 8 takım arasına yazdırmıştı. Ay Yıldızlılar’a maçı kazandıran golleri kaydeden Merih Demiral’ın maç sonu yapmış olduğu “bozkurt” işareti gündeme bomba gibi düştü.

 

ÖZEL’İN BAHSETTİĞİ İSİM DENİZ NAKİ

Yıllar öncesinde Amedspor’da oynayan Deniz Naki, futbolculuğu döneminde bir maçta zafer işareti yapması ve sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlar nedeniyle ömür boyu futboldan men edilmişti.

ÜMİT ÖZDAĞ, BOZKURT İŞARETİ YAPTI

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ, konuyla ilgili gelen soruya bozkurt işareti yaparak “Almanya’nın Bozkurt işareti yapanlarla değil, Hitler işareti yapanlarla uğraşması daha iyi olur” dedi.