Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ümit Özdağ, CHP’yi Ziyaret Etti!

Zafer Partisi Genel Başkanı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldiler.

Gerçekleşen görüşmede iki liderinde gündeminde sığınmacı sorunu vardı. Özgür Özel ve Ümit Özdağ, görüşmenin ardından kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundular.

“ZAMANINDA ESAD’LA GÖRÜŞÜN DEDİK”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel sığınmacılar konusunda şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye’nin düzensiz göç, kaçak göçmen sorunu vardır ve bu sorunun çözülmesi için CHP olarak en kuvvetli inisiyatifi alacağımızı bu seçim süreci bittikten sonra söyledik. Zamanında ‘Esad’la görüşün’ dediğimizde bize dediğini bırakmayanlar şimdi tekrar ‘tatil yapabiliriz’ noktasına geldiler. Ben Beşar Esad’la görüşmenin sağlanması, Suriye’nin istikrara kavuşması ve sığınmacıların her birinin ABEnin de elini talın altına sokarak gitmesini tüm muhataplarımızla görüşüyoruz.”

ÖZDAĞ’DAN İKİ ÖNERİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sığınmacı konusuna ilişkin şu şekilde konuştu:

“Ülkemizin en önemli gündemi hiç şüphesiz yaşan 13 milyon sığınmacı, kaçak ve her gün 100-1200 kişi sınırlarımızdan geçerek Türkiye’ye girip illere dağılıyorlar. Bunların durdurulması bu sayının azaltılması konusunda bazı somut ve yasal düzenleme gerektiren önerilerimiz vardı, bunları ilettik.

Bir tanesi Ottawa anlaşmasından Türkiye’nin geri çekilmesiyle ilgili bir öneri. Diğeri ise sınırdaki askeri birliklerimizin yeni bir hukuki düzenlemeyle silah kullanma yetkisinin genişletilmesi. Bunları değerlendirecekler. Toplantının amacı Türkiye daha güvenli olsundu. Görüşmelerimizin devam edeceğini umuyorum.”