Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cinsiyet Değiştiren, Meli Bendeli Gittiği Restorandan Atıldı!

Geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirerek

Geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirerek Ahmet Melih Yılmaz olan ismini de Meli Bendeli olarak değiştiren bir dönem Çukur dizisinin oyuncusu, gittiği restorandan kovuldu. O anları kayda alan oyuncu, sosyal medya hesabından binlerce takipçisiyle paylaştı.

Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Çukur dizisindeki Timsah Celil rolüyle hafizalara kazınan ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyetini değiştirerek adını da Meli Bendeli olarak değiştirmişti. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kulanan Bendeli, gittiği bir restorandan kovulduğu anları paylaştı.

YAŞANAN O ANLARI KAYDETTİ

Cinsiyet değiştirme süreciyle sık sık gündeme gelen ümlü isim, dün gitmiş olduğu bir mekanda müşterileri gösterdiği gerekçesiyle garson tarafından mekandan çıkartıldı. Meli Bendeli’yi çıkaran garson, “Patron kameradan izlemiş, yayın yapıyor filan personel de görünüyormuş, bir daha gelmesin dedi, dükkanımıza gelmesin dedi. Biz aracıyız kusura bakma.” dedi. Yaşanan o anları kayda alan ünlü oyuncu, “Allah Allah kimse çıkmıyor, duydunuz mu? Bir daha buraya gelmeyeceğim çok üzgünüm. Eminim video içindir” söyleyerek tepkisini dile getirdi.