Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş , Türkiye – Hollanda Maçını Dev Ekranda Verecek!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Kulübü Hasan Arat bir görüşme gerçekleştirdi. İkilinin görüşmesinde Türkiye’nin Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçı için karar alındı. 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak mücadele, Tüpraş Stadyumu’nda izlenecek.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 mağlup eden Milli Takımımız adını çeyrek finale yazdırdı ve 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Bu zorlu maç için Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan arat bir karar aldı ve anlaşmaya vardılar.

TÜPRAŞ STADYUMU’NDA DEV EKRANDA

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıze Akpolat ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan arat arasında yapılan görüşmede b u maçın Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda canlı yayınlanarak taraftarlara izletilmesi karar alındı.

Beşiktaş’ın açıklaması:

“EURO2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızı çoşkuyla desteklemek için Tüpraş Stadyumu’nda buluşuyoruz. Hollanda – Türkiye maçına hep beraber Tüpraş Stadyumu’nda dev ekranda izliyoruz! Kulübümüz ve Beşiktaş Belediyesi’nin ortak düzenlediği organizasyonda siz de yer alın! Haydi İstanbul, yarı final çoşkusunu hep beraber yaşayalım!

-Kapılar saat 20.00’de açılacak.

-Loca sahipleri maçı kendi localarında takip edebilecek.

-Tüm koltuklara – ay-Yıldızlı bayrağımız yerleştirilecektir.”

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Polat ise sosyal medya X hesabından şu açıklamayı yaptı:

‘Euro 2024 Şampiyonluğu yolunda milli çoşkumuzu stadyuma taşıyoruz! Bir oluyoruz yolunda! dedik ve büyük Beşiktaş ile el ele verdik. Hollanda ile çeyrek final maçımızı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda izliyoruz!Haydi İstanbul, Beşiktaş’ta buluşalım! Çeyrek Final Heyecanını Hep Birlikte Yaşıyoruz”