Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mourinho, En-Nesyri’yi İkna Etti! Fenerbahçe’de Sıcak Dakikalar

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Faslı oyuncu Youssef En-Nesyri ile görüştü. Yıldız futbolcu Youssef En-Nesyri ayrılık kararı alınca Fenerbahçe’nin eline bu transferde güç geçti.

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Portekizli

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Gelecek sezon için forvet takviyesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, Seviila’da forma giyen Youssef En-Nesyri’nin ktransferini bitirmek üzere…

Fenerbahçe’nin Sportif Drektörü Mario Branco, 27 yaşındaki yıldız forvet için Sevilla ile yaptığı pazarlıkta son aşamaya geldi.

İRFAN CAN KAHVECİ TAKASI YOK

Süper Lig devi Fenerbahçe En-Nesyri transferi için 15 milyon euro önerirken Sevilla 20 milyon euro talep etti. İrfan Can Kahveci’nin takasta kullanılması fikri, Fenerbahçe yönetiminde, “Değerinin altında kalır” görüşü nedeniyle kabul edilmedi.

Takas konusu masadan kalkınca sarı-lacivertli takım fiyat yükseltti. Transferin 17-18 milyon euro 4+bonuslar içeren bir pakette tamamlanması bekleniyor.

MOURİNHO: “SENİ TAKIMDA GÖRMEK İSTİYORUM”

27 yaşındaki yıldız futbolcuyu Fenerbahçe’ye gelmeye ikna eden kişi ise Jose Mourinho olduğu öğrenildi. Deneyimli çalıltırıcının 27 yaşındaki dolcüyle temasa geçerek “Seni takımda görmek istiyorum” dediği öğrenildi.

EN-NESYRİ’NİN PERFORMANSI

Faslı yıldız Youssef En-Nesyri, geride bıraktığımız sezon Sevilla forması ile çıktığı 41 maçta 20 gol ve 3 asistlik performans sağladı.