Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİT, Suriye’deki Tansiyonu Düşürmek İçin Sahaya İndi!

Kahraman askerlerimiz tarafından terörden

Kahraman askerlerimiz tarafından terörden arındırılan Suriye’nin kuzeyindeki provakosyonlara ilişkin Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) harekete geçti. Güvenlik kaynaklarından yapılan açıklamada, “Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye’de durumu kontrol altına almak, sükunet ve güvenliği sağlamak amacıyla sahada yoğun bir şekilde çalışmalar yürütmekte olup, konuya ilişkin Sayın Cumhurbaşkanımız düzenli olarak bilgilendirilmekte ve sahadaki tüm kurumlarla koordinasyon sağlanmaktadır.” ifadeleri kullanıldı.

Suriye’de Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı Operasyonları’yla Türk askerlerinin kontrol altında tuttuğu bölgelerde gelirim yükselirken, MİT ise teyakkuza geçti.

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de 5 yaşındaki kız çocuğuna istismar olayının ardından kentte patlak veren olayların yankıları sürerken bugün de Suriye’nin Fırat Kalkanı operasyonu ile kontrol altında tutulduğu bölgelerde karışıklık çıktı. Azez, El Bab ve Afrin’de, Türkiye’den gelen tırlar provokatör bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Provakatör şahıslar, Türk bayraklarına da çirkin saldırıda bulundu.

MİT TEYAKKUZA GEÇTİ

Yaşanan olaylardan sonra MİT sahaya indi. Güvenlik kaynakalrından konu hakkında yapılan açıklamada, “Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye’de durumu kontrol altına almak, sükunet ve güvenliği sağlamak amacıyla sahada yoğun bir şekilde çalışmalar yürütmekte olup, konuya ilişkin Sayın Cumhurbaşkanımız düzenli olarak bilgilendirilmekte ve sahadki tüm kurumlarla koordinasyon sağlanmaktadır.” ifadeleri kullanıldı.