Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Galatasaray’dan Goretzka’ya Çılgın Teklif!

/GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

 

Yeni orta saha transferi için gün sayan sarı-kırmızılılarda bu hafta yoğun geçecek. Galatasaray, kadrosuna katmak istediği Alman yıldız Leon Goretzka için Alman devi Bayern Münih’in kapısını çalacak. Sarı-kırmızılı yönetimin, yıldız oyuncu için Bavyera ekibine yapacağı teklif belli oldu. İşte detayları…

SICAK GELİŞMELER YAŞANIYOR

3 Temmuz’da gelecek sezonun hazırlıklarına başlayacak olan Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor. Son yıllarda yaptığı takviyelerle gündemden düşmeyen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız vermeye başladı.

TÜM GÖZLER GORETZKA’DA

Galatasaray, gelecek sezon orta sahada Lucas Torreira’nın yanına yıldız ararken transfer mesaisi devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte tüm gözler ise Leon Goretzka’da.

TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK

Bayern Münih ile temasa geçecek Galatasaray’ın bu transferde tüm şartları sonuna kadar zorlayacağı öğrenildi.

SPONSORLAR DEVREDE

Alman yıldız Leon Goretzka için daha önce yaptığı soruşturma sürecinde olumlu dönüşler alan sarı-kırmızılı yönetimi, bu transfer için gözünü kararttı. piyası değeri 30 Milyon Euro olan Goretzka için yapılacak şartlara göre 20 Milyon Euro’ya kadar çıkmayı düşünen Galatasaray, Goretzka’nın yüksek maliyetini sponsorlar aracılığı ile karşılamayı düşünüyor.

14 KERE AĞLARI SARSTI

2028’den beri Bayern Münih forması giyen yıldız oyuncunun takımı ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Daha önce Almanya’da Bochum ve Schalke’de oynayan deneyimli futbolcu, Alman Milli Takımı’nda ise 57 kez forma giyerken 14 defa ağları sarstı.

17 SKOR KATKISI VERDİ

Geçtiğimiz sezon Bayern Münih forması ile 42 maça çıkan 29 yaşındaki orta saha, 6 gol ve 11 asistle skora katkı sağladı. 6 yıldır oynadığı Alman ekibinde toplamda ise 221 karşılaşmada görev yaptı. [SABAH]

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT