Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Galatasaray’ın Dev Hedefi Goretzka !

Gelecek sezon için orta saha takviyesi için hız kesmeden çalışmaya devam eden Galatasaray’da, gündeme düşen Leon Goretzka taraftarlarda heyecan yarattı. Tamda Bayern Münih’in satış listesine konulmasının ertesi günü, M’gladbach forması giyen Christoph Kramer’in, ”Come to Galatasaray” (Galatasaray’a gel) yorumunu beğenen Leon Goretzka, sarı-kırmızılı kulüpte büyük heyecan yarattı.

GORETZKA MESAJ YAĞMURUNA TUTULDU

Galatasaray taraftarları kısa süre içerisinde yıldız futbolcu Goretzka’nın sosyal medya hesabına binlerce mesaj bırakarak, ”Galatasaray’a gel” çağrılarını çığ gibi büyüttü. Ayrıcas bu davete katılanlardan biride Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’tu.

GALATASARAY’DAN TEKLİF

Okan Buruk röportaj verirken, Goretzka’nın ‘Come to Galatasaray’ yorumunu beğendiğini öğrenince, ”Bilmiyordum, o zaman hemen arayayım Leon’u. Eğer gelecekse her gün ‘Cpme to Galatasaray’ derim Goretzka’ya” açıklamasında bulundu. Okan Buruk’un espirili yaklaşımına rağmen, Sarı-kırmızılı kulübün bu transfer için çoktan harekete geçtiği ortaya çıktı. Alman basınında çıkan habere göre Bayern Münih tarafından satış listesine konulan Goretzka’ya gelen onlarca transfer teklifinden biride Galatasaray.

GALATASARAY, KESENİN AĞZINI AÇACAK

Galatasaray kulübüne yakın kaynaklardan edinen bilgiye göre, Galatasaray başkanı Dursun Özbek ve kurmayları, Erden Timur döneminde yapılan transfer listesindeki birçok ismin üzerini çizmiş durumda. Goretzka transferi de tam olarak bir göve gösterisi fırsatı olarak görülüyor. Başkan, astronomik talepler olmadığı takdirde, Leon Goretzka için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.

 

 

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT