Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Arda Turan’dan Açıklamalar !

Eyüpspor’un teknik direktörü Arda Turan, Sözcü’den Mesut Yıldırım’a önemli açıklamalarda bulundu.

”ŞAMPİYON OLACAZ DEDİM”

”İlk geldiğim dönem 5-6 maçı gördükten sonra zorluğun farkına vardım. Bodrumspor’a kaybettikten sonra ekibime şunu söyledim; ”Şampiyon olacağız…” 1. lig geçiş oyunu üzerine kurulu ve en büyük sorun, başkanlar sabırsız. Hocalar bir şey deneyemiyor. Herkes topun arkasına geçiyor. Oyun sistemimizi oluşturduk. Tarihteki en dominant şampiyonluklardan bir tanesiydi çünkü oyun olarak rakiplerimize üstündük.”

”FUTBOLCULARA YALAN SÖYLEMİYORUM”

”iletişim bence önemli kısmıydı. Çünkü dünya futbolunda her şey görülüyor. oyuncular en az sizin kadar hatta daha fazla bu oyunu biliyor. Doğru iletişim çok önemli. Hata yapma haklarını ellerinden almıyorum. Cenazeleri ve aileleri bir futbol maçından çok daha önemli. Bir kuralım var; futbolculara yalan söylemiyorum. Ama hiçbir şey için de söz vermiyorum. Çünkü bu oyun çalışma oyunu, performans oyunu. Benim onları eleştirmrm veya oynatmama hakaret değil. Bu, profesyonelliğin gereği. Her zaman her duruma hazır olmalılar.”

”FATİH HOCA ANALİZ ODASINA ALDI”

”Açıkçası ben oynarken de takımın tekniğini, taktiğini yönlendirebilen biriydim. Fatih hocam beni analiz odasına çok aldı. Teknik direktörlüğe çok yabancılık çekmedim. Lider bir oyuncuydum. Takımın tekniği ve taktiği hakkında hep bir fikrim vardı. Futbol bir oyun, kayıpları olabilir. Önemli olan sistemi görmek, taktiği görmek. Şunu söyledik hep; bu bir yolculuk; bunlarda hikayenin güzel kısmı. Ben son saniyede Şampiyonlar ligi finali kaybettim. Ne krizi! Mağlubiyetin krizi mi olur? Kahvemizi içip bir sonraki maçın planlarını yapıyoruz.”

”LİGDE KALMAK EN ÖNEMLİ KONU”

”Birincisi kulübün patronu başkan. Onun koyduğu Avrupa hedefi doğrultusunda en iyisini yapmalıyız. Ama önümüzdeki sene için haddimizi bilip ligde kalmak bizim için en önemli konu”

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT