Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Vincenzo Montella’dan Canlı Açıklamalar

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, TRT Spor’a açıklamalrda bulundu. İşte Montella’nın açıklamaları.

”GÜVEN VE İNANÇ AŞILAMAK İSTİYORUM”

”Zaman daralıyor, başlangıça yaklaşıyoruz. Biraz heyecanlıyız. Çok büyük hedeflerimiz olmalı. alabileceğimiz skorların kabul edilebilir olmalı. Çok başarılı olmak için çok çalışmamız gerekiyor. Her insan stresi farklı şekillerde yaşıyabiliyor. Ben hem güven hem de de inanç aşılamak istiyorum. Stresin bizi engellemesi değil, bize güç vermesi gerekiyor.”

”!İRFAN CAN BENİM İÇİN ÖNEMLİ OYUNCU”

”Yaşadığımız sakatlıklar beni çok üzdü. Özellikle Enes ve Ozan’ın sakatlıkları. İrfan Can, polonya maçında bir rahatsızlık etti. Benim için çok önemli bir oyuncu. Onu korumak için elimizden geleni yaptık. Kadrodan çıkırılacağı nereden çıktı bilmiyorum. Son ana kadar bekleyeceğiz. Oynayabilirse 3. maç içinde oynamasını istiyoruz. Olursa daha erken tabii”

”FUTBOL 16 KİŞİYLE OYNANIYOR”

”Futbol artık 16 kişiyle oynanıyor. Hep aynı oyuncularla oynamaya devam ederseniz, 70. dakikadan itibaren farklı bir kadroyla sahada olursunuz. Maçın kaderini değiştirecek isimler, sonradan giren isimler olacak.”

”BÜYÜK KUMAR OLABİLİR”

”Bizde 5 tane futbolcu var. Bu futbolcular birkaç yıl boyunca U21’de de kalabilirdi. Hemen hemen hepsi aynı pozisyonda oynuyor bu oyuncuların. Hepsini aynı anda oynatmak kumar olabilir. Kimin daha istekli olduğuna göre karar vereceğiz.”

 

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT