Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Ali Koç, ” Bu İlk Olacak”

Fenerbahçe Kulübü’nde 8-9 Haziran’da gerçekleşen seçimin ardından göreve gelen kurullar mazbatalarını aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, burada açıklamalarda bulundu.

“HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kurullarının değerli Başkan ve Kurul Üyeleri, Sevgili Vefa Bey Başkanım, Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım hepiniz saygı ve sevgiyle kucaklıyorum, güzel bir yaz akşamında milli takımımızın müthiş bir zaferi sonrasında güzel bir aile toplantısında sizlerle beraber olmaktan dolayı ben ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım son derece mutluyuz. Zahmet edip katıldığınız için de hepinize kayrı ayrı teşekkür ederiz. Ve inşallah önümüzdeki 3 sene boyunca bu ve bundan sonraki yapacağımız pek çok toplantının, pek çok birlik ve beraberliğin keyifli anlarının başlangıcı olur diye temenni ediyorum.”

“SİZLERİN SAYESİNDE 3. KEZ BAŞKANIM”

“Bugün, bir önceki dönem kurullarda hizmet etmiş ama bu dönem hizmet etmeyecek arkadaşlarımız ve bundan sonraki 3 yıllık dönemde biraz sonra mazbatalarını alacak arkadaşlarımızla beraberiz. 49 kişi vae, şu an katılım 46 yani yeni dönemde hizmet edecek 3 kişi katılmadılar. plaket alacak bir önceki kurul üyelerinden de 17 kişiler, onlardan 6 kişi katılamadı, 11 kişi burada. Yönetim Kurulumuzda 11 kişi olarak sizlerle hep beraberiz. Sizlerle bir kez daha katıldığınız için teşekkür ediyorum. Evet, bir Genel Kurulu daha geride bıraktık. Sizlerin sayseinde sizler gibi bizlere şartlar ne olursa olsun inancı kırılmayan Kongre Üyelerimiz sayesinde üçüncü kez başkan seçilmiş bulunuyorum”

“FENERBAHÇE ÇAĞI”

“Ben ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız Genel Kurulda da ifade ettiğimiz gibi Fenerbahçe çağının başlangıcı ifade ettiğim bu dönemi inşallah hep beraber omuz omuza, birbirimizden güç alarak, birbirimize güç vererek Fenerbahçe’yi beklentilerimizin ötesinde başarılara inşallah hep beraber ulaştıracağız.”

“BU İLK OLACAK”

“İnanıyorum ki bunu yaptığımız zaman katılımlar %90’ları görecektir. Bu bir ilk olacaktır. Başka kulüplerin bundan yararlanacağından hiç şüphem yoktur. Ama biz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tamamen altyapımızla, teknolojimizle hazırız. Devletimiz de mevzuatıyla hazır. O mevzuatın çıkmasında da bizlerin çorbada tuzu değil, çok daha fazla katkısı olduğunu söyleyebilirim”

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT