Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İmamoğlu’ndan Murat Kurum’un Çevre Bakanı Olması Hakkında İlk Açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)  Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde rakibi ve 1 milyon oy fark attığı Murat Kurum’un Çevre hve Şehircilik Bakanı olarak atanması hakkında paylaşımda bulundu. Ne diyeceği merek konusu olan İmamoğlu, “Yerel seçimde İstanbul’da yarıştığımız Sayın Murat Kurum’a, yeniden atandığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Geride bıraktığımız 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’da rakip olan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaklaşık tam 1 milyon oy fark atmayı başardığı Murat Kurum, resmi gazetede yayınlanan kararla geçtiğimiz gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak göreve atandı.

İMAMOĞLUNUN YORUMU MERAK KONUSUYDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla sonra yeniden bakanlığa geri dönen Murat Kurum içinse Belediye Başkanlığındaki rakibi Ekrem İmamoğlu’nun yapacağı yorum merakla bekleniyordu.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Dün akşam sosyal medya X hesabından bir paylaşımdan bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yerel seçimde İstanbul’da yarıştığımız Sayın Murat Kurum’a, yeniden atandığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.