Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Fiorentina, Zaniola İçin Galatasaray’la Pazarlığa Girdi!

/GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

 

Süper Lig devi Galatasaray’dan ayrılacak olan Nicolo Zaniolo için İtalya’da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

ATALANTA  İLE ANLAŞMA OLMADI

Corriere dello Sport’ta yer alan habere göre; Nicolo Zaniolo’yu ikna eden ve Galatasaray ile görüşen atalanta, ödeme planı konusunda Galatasaray ile anlaşmaya varamadı. Toplamdaq 20 milyon euroluk bir pakete mutabık kalınsa da Galatasaray, transferin kiralık değil satın alma veya zorunlu satın alma opsiyonlu olmasını istedi.

DEVREYE FIORENTINA GİRDİ

İtalyan ekibi Atalanta ‘zorunlu’ satın alma veya bonservisini alma konusunda istekli değil ve transfer bu noktada tıkanmaya başladı. Bu transferin tıkandığını öğrenen Fiorentina, oyuncu için devreye girdi ve Galatasaray ile görüşmelere başladı.

TAKIMDA HER TÜRLÜ OLANAK SAĞLANACAK

Yıldız futbolcu Nicolo Zaniolo’ya ilk 11 garantisi veren bir diğer İtalyan ekibi Fiorentina, zorunlu satın alma opsiyonu ile devreye girdi ve bonservis konusunda Galatasaray ile pazarlıklara başladı.

TEKLİF KABUL EDİLEBİLİR

Önümüzdeki saatlerin Zaniolo transferi için oldukça kritik olduğu ve Zaniolo’nun ratasının bir anda Menekşeler lakaplı Fiorentina’ya kırabileceği belirtildi.

SEZON PERFORMANSI

Galatasaray’dan kiralık olarak Aston Villa’ya giden Nicolo Zaniolo, geride bıraktığımız sezon 40 maça çıktı ve bu maçlarda Zaniolo 3 gol kaydetti.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT