Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Galatasaray’da Sürpriz Transfer Gelişmesi !

1

TRANSFERE EURO 2024 ENGELİ

Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın sezon öncesi transfer şifreleri belli oldu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yeni gelecek isimlerin kampa yetişmesini istediği, buna karşın özellikle yeni başlayan Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle planlanan tarihte rötar olabileceği öğrenildi. (Nevzat Dindat\Milliyet)

2

İLK HEDEF ORTASAHA VE SAĞ BEK

Galatasaray Kulübü’nün Başkanı Dursun Özbek’in teknik kadronun isteği doğrultusunda orta saha ve sağ bek transferinin hemen bitirilmesi talimatını verdiği ifade edildi.

3

AVRUPA ŞAMPİYONASI İŞLERİ ZORA SOKTU

Başkan Dursun Özbek’in ilk yurt dışının kampının başlayacağı 9 Temmuz’a kadar iki nokta atışının gerçekleştirmenin  planladığı bildirildi. Özbek’in bu konu hakkında kararlı olmasına karşın özellikle Avrupa Şampiyonası’nın başlaması nedeniyle gelişmelerin istenen hızda gerçekleşmesinin zor olduğunu vurguladı.

4

İLERLEYEN GÜNLERDE NETLEŞECEK

Sarı-kırmızılı kulübün takip ettiği birçok ismin EURO 2024’te bulunduğu ve bu nedenle bu isimlerin durumunun ilerleyen günlerde netleşeceği belirtildi.

5

CENK ERGÜN KAPSAMLI RAPOR HAZIRLIYOR

Galatasaray’da öFutbol Direktörü Cenk Ergün’ün oyuncu temsilcileri ve takımlarıyla yaptığı ilk tur görüşmeleriyle kapsamlı bir rapor hazırladığı ifade edildi.

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT