Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avusturya – Türkiye Muhtemel 11’ler

A Milli Futbol Takımımız, Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final için Avusturya karşısında sahaya çıkıyor. Millilerimiz rakibini yenerek bir üst tura adını yazdırmak istiyor. Avusturya- Türkiye maçı Leipzig Stadı’nda oynanırken müsabakayı Portekizli hakem Dias yönetecek. Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın kart cezalısı oldukları için mücadelede forma giyemeyecekler. Peki Avusturya – Türkiye maçı hangi kanalda? Avusturya – Türkiye maçı ne zaman? Avusturya – Türkiye maçı saat kaçta? İşte detaylar…

A Milli Futbol Takımımız,

/EURO 2024

 

Zorlu rakibi Avusturya’yı yenerek çeyrek finale yükselmeyi hedefleyen Ay-yıldızlar, galibiyet için sahaya çıkıyorlar. F Grubu’nda Gürcistan ve Çekya maçlarından toplamda 6 puan toplayan A Milli Takımımız, 6 puanla grubu ikinci sırada tamamladı. Ralf Rangnick yönetimindeki Avusturya ise grup aşamasının dikkat çeken takımlarının başında geldi. Fransa, Hollanda ve Polonya’nın olduğu D Grubu’nu 6 puanla lider tamamlayan Avusturya’da Türkiye maçında Patrick Wimmer cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

AVUSTURYA – TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Ay-yıldızlar bugün EURO 2024’te dördüncü karşılaşmasında Avusturya karşısına çıkıyorlar. Çeyrek finale yükselmek isteyen Milli Takım, Avusturya maçına odaklandı.

Avusturya – Türkiye maçına Leipzig Stadı ev sahipliği yapacak. Bu zorlu mücadeleyi Portekizli hakem Artur Soares Dias yönetecek ve yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Paulo Soares ve Pedro Ribeiro yapacak.

Avusturya – Türkiye son 16 mücadelesi 2 Temmuz Salı (bugün) saat 22.00’de başlayacak.

MUHTEMEL 11’LER

AVUSTURYA: Pentz, Posch, Danso, Lienhart, Mwene, Seiwald, grillitsch, Baumgartner, Laimer, Sabitzer, Gregoritsch

TÜRKİYE: Mert Günok, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, İsmail, Salih, Barış, Orkun, Kenan, Arda

AVUSTURYA – TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024)’te grup aşamasında karşılaşmaların büyük bir çoğunluğu TRT 1 ekranlarından yayınlandı. Bazı karşılaşmalar ise TRT Spor’dan izeyicilerle buluştu. Son 16 turu karşılaşmalarının tamamı ise TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.