Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partide Temel Karamollaoğlu Yeniden Aday Olacak Mı?

31 Mart yerel seçimlerde

31 Mart yerel seçimlerde CHP 37,7 ile birinci parti olmasının ardından partilerde değişim rüzgarı esmeye başladı. İYİ Parti ve DEVA Partisinin ardından Saadet Partisi’nde de değişim yapılacağı belirtildi. Kurultay için net tarih belli olmazken, Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun aday olmayacağını açıkladığı iddia edildi.

31 Mart yerel seçimlerin ardından beklentilerin altında kalan Saadet Parti’de değişim rüzgarı esiyor. İYİ Parti ve DEVA Partisi aldığı yönetimini yenileyecekleri kurultay kararlarının ardından bir karar da Saadet Partisinden geldi.

KARAMOLLAOĞLU’NUN ADAY OLMAYACAĞI İDDİA EDİLDİ

Önümüzdeki günlerde kurultay tarihini netleştirmesi beklenen Saadet Partisinde 8 yıldır genel başkanlık görevi yapan Temel Karamollaoğlu’nun parti kurallarında, önümüzdeki aylarda yapılacak olağan kongrede aday olmayacağını açıklandı.

Karamollaoğlu’nun aday olmayacağı açıklaması üzerine partide adaylık için hareketlilik başladı.

5 İSİM ADAY OLMAYA HAZIRLANIYOR

Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Abdullah Ayhan, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, önceki genel başkan Mustafa Kamalak ve eski milletvekili Abdulkadir Karaduman genel başkanlık adaylığı için adı geçen siyasetçiler arasında.

Saadet Partisi kaynaklarından alınan bilgiye göre kurultayın Ekim ayı sonu yada Kasım ayı başında yapılabileceği belirtildi.