Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Tepki!

CHP’nin eski Genel Başkanı

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Bakan Erdoğan Bayraktar’a yönelik sözlerinden dolayı yargılandığı davada 2 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Türkiye Cumhuriyeti Ortadoğu ülkesi olmayacak! Senin partin de Baas Partisi olmayacak! Sen de çok istediğin rejimi getiremeyecek, padişah olamayacaksın” dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada, 1 yıl  2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapsi talep edildi.

“ORTADOĞU, ZİNDANLARIN, SAVAŞLARIN BEŞİĞİDİR”

Kemal Kılıçdaroğlu, istenen cezaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yoksulluğun, savaşların, zindanların ve otokrasilerin beşiğidir ortadoğu coğrafyası… Gazetecilerin ve muhalif düşüncenin hapislerle cezalandırıldığı, diktatörlerin ve aile fertlerinin saraylarda şatafat içinde yaşarken, halkının yoksulluk ve korku içine hapsolduğu çaresizliğin adresidir.

“PADİŞAH OLAMAYACAKSIN”

Bu yüzdendir ki; Türkiye Cumhuriyeti ortadoğu ülkesi olmayacak. Senin partin de Baas Partisi olmayacak! Sen de çok istediğin rejimi getiremeyecek, padişah olamayacaksın!!

“SENİN YÜREĞİN ONLARIN SALTANATLARINDAN DAHA BÜYÜK”

Gazeteci Barış Terkoğlu’na da 2 yıl hapis cezası verilmiş. Sevgili Barış sakın üzme kendini, senin koca yüreğin onların saltanatlarından ve zindanlarından büyüktür iki gözüm” ifadelerini kullandı.