Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahan Gökbakar, Özgür Özel’in Arapça Tabela Açıklamasına Sert Cevap Verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaptı açıklamada, ”Ben belediye başkanlarımı da uyardım. Etkileşim alacağım diye artık Arapça tabelalara karışmayın. Arapça Kur’an dilidir, halk incinir.” ifadelerini kullanmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu sözlerine tepki gösteren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, ”Tabela taşımak yerine, bu Araplar ülkelerine nasıl döndürülecek onu konuşmak lazım. Ama konuşmuyorlardır. Bu ülkeye ve halkına yapılmış en büyük haksızlıktır.” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuk olduğu bir televizyon programında, ‘Suriyeli sığınmacıların ve Arapça tabelalar’ konusunda CHP’li belediyelerin almış oldukları kararlara ilişkin, ”Ben belediye başkanlarımı da uyardım. Etkileşim olacağım diye artık Arapça tabelalara karışmayın. Arapça Kur’an dilidir, halk incir. ifadelerini kullanmıştı.

GÜNDEM OLDU

Özgür Özel’in Arapça tabelalarla ilgili açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, ünlü komedyen Şahan  Gökbakar’da yaşanan bu duruma kayıtsız kalmadı.

ŞAHAH GÖKBAKAR’DAN SERT ELEŞTİRİ

Sosyal medya X hesabından Özgür Özel’in sert bir şekilde eleştiren Şahan Gökbakar, ”Arapça tabelası asılmayınca, 10 milyon Arap sığınmacı yok mu oluyor? Yani, görmeyince dert bitiyor mu? Tabela tartışmak yerine, bu Araplar ülkelerine nasıl döndürülecek onu konuşmak lazım. Ama konuşmuyorlar! Bu ülkeye ve halkına yapılmış en büyük haksızlıktır bu…” ifadelerini kullandı.