Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP’li Yenişehiroğlu, 562 Bin Liralık Saati Hakkında Açıklama Yaptı

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehiroğlu’nun gündeme geldiği ve eleştirilerin odak noktası olduğu, 562 bin liralık saati hakkında açıklamalarda bulundu

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehiroğlu, TBMM’de ziyarete gelenlerle fotoğraf çekildi ve, ”Biz bu milletin ta kendisiyiz” notunu yazarak paylaşmıştı. Ancak fototoğraf karesine yansıyan Yenişehiroğlu’nun kolundaki saati gündeme gelmişti.

ELEŞTİRİLERİN ARDINDAN FOTOĞRAF SİLİNDİ

Bahadır Yenişehiroğlu, çektiğ resmi paylaşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi etiketlemişti. Bu paylaşımın altına çok sayıda tepki gelmişti. Tepkilerden dolayı AK Partili vekil paylaşımını kaldırdı.

”SAATİMİ TAKMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Gündeme kolundaki saati ile düşen Bahadır Yenişehiroğlu yapmış olduğu açıklamasında, ”Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve o küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bir twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram’da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.