Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım’ın Basın Toplantısı Yapacağı Tarih Belli Oldu

Fenerbahçe’nin eski başkanı olan Aziz Yıldırım, dün TRT Spor’a yaptığı açıklamalarda yeniden başkan adayı olmayı karar verdi. Başkan Adayı Aziz Yıldırım, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30’da Wyndham Grand Kalamış Otel’de basın toplantısı düzenleyecek.

Fenerbahçe'nin eski başkanı olan

Fenerbahçe’de gün geçtikçe yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde başkan adayları gittikçe netleşiyor. Fenerbahçe’de mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha görevine talip olmasının ardından , kulübün eski başkanı olan Aziz Yıldırm da tekrardan aday olmaya karar verdi.

Eski başkan Aziz Yıldırı, Kontra Spor’a yaptığı açıklamada, ”Arkadaşlarla çarşamba veya perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe’nin kongresinde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım. Sizin vasıtanızla da tüm kamuoyuna duyuyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

BASIN TOPLANTISININ TARİHİ NETLEŞTİ

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30’da Wyndham Grand Kalamış Otel’de basın toplantısı düzenleyecek.

YÖNETİM KURULU İDDİALARINA YALANLAMA

Ayrıca Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu listesi hakkında, ”Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlanarak dezenformasyon yaratılmaktadır. Ben henüz bir yönetim veye kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime /kurullara  düşündüğüm isimlerle görüşeceğim. Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilerle itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.” dedi.