Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Lucas Torreira, “Fred Bizde Olsa Güzel Olurdu”

TORREIRA’DAN AÇIKLAMALAR

Süper Lig devi Galatasaray, yeni sezon için hazırlıklarını Avusturya’nın Geinberg bölgesinde sürdürmeye devam ediyor. Galatasaray’ın deneyimli oyuncusu Lucas Torreira, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamlarda bulundu işte detaylar…

“İKİ SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLDUK”

“İki sene üst üste şampiyon olduk. Şampiyon olmanın kulüp ve taraftar olarak ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Gerçekten çok mutluyuz. Bazen zamanda durup düşünmek gerekiyor. Bütün bu iki sene boyunca neler olduğunu düşünmek gerkiyor. Kısa zamanda bu başarılar gerçekten beni çok mutlu ediyor. Her andan çok büyük keyif alıyorum.”

“FENERBAHÇE’DE BÜYÜK BİR TAKIM”

“Bence sonucu gerçekten çok zordu. Çünkü son maça kadar kaldı. İlk sezonda daha öncesinde şampiyon olmuştuk. Fenerbahçe ile oynadığımız maçta şampiyonluğumuzu ilan etmiş bir şekilde oynadık. Ozaman farklı bir rahatlıkla oynadık tabii ki. Bu sene kazandığımız şampiyonluğun ise farklı bir tadı var çünkü bunu son maçta kazandık. Maalesef evimizde Fenerbahçe’ye karşı oynadığımız maçı kazanıp da kutlayamadık. Tarafatarımızın ve bizim isteğimiz buydu aslında. Fakat futbol böyledir. Bazen büyük rakiplerle karşı oynarsınız. Fenerbahçe’de büyük bir takım. Kesinlikle altını çizmek istiyorum. Her zaman burada saygı eksik etmemek lazım. Benim için en önemlisi ikincisi diyebilirim. Daha zor olan oydu.”

“FRED BİZDE OLSA ÇOK GÜZEL OLURDU”

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Fred’i Türkiye’nin  en iyi oyuncularından biri olduğunu belirten torreira, “Gerçekten büyük bir şans aslında Türkiye’de oynuyor olması. Maalesef rakip takımımızda oynuyor. ama yine de onunla oynamak, oynuyorken görmek bizim için bir keyif oluyor. Fenerbahçe’ye ne kadar kendini verdiğini biliyoruz. Geçtiğimiz sezonun en iyi oyuncularından bira tanesi olduğunu da biliyoruz. Çok güzel olurdu tabii ki de bizim taraftarımızda oynuyor olsaydı. Fakat bugün bizim karşımızda ve biz onun karşısına çıkmak ta motive oluyoruz. Benim ve takım arkadaşlarımın içinde öyle. Fenerbahçe ile evimizde oynadığımız maçta da en iyi oyunculardan birtanesiydi. Bu ligin en iyi oyuncularından birtanesi. Bu kötü bir şey değil. Umarım Fred, Torreira ve İsmail gibi aynı zamanda her zaman söylüyorum Kerem gibi, Sergio ve Berkan gibi bu seviyede oyuncuların gelmesi bu ligde kalitenin daha da fazla artması bence güzl bir şey.” dedi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT