Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ümit Özdağ’dan Meral Akşener’e Sert Sözler: “IBAN’ını Gönder”

Zafer Partisi Genel Başkanı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine 50 TL’lik dava açan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sosyal medya üzerinden sert tepkiler gösterdi. Ümit Özdağ, paylaşımında, “IBAN numarınızı verin, paranızı hemen yatırırım” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine 50 TL’lik dava açan İYİ Parti’nin eski genel başkanı Meral Akşener’e sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu. Özdağ, 50 bin TL’lik dava için Akşener’e, “Siz bana IBAN numaranızı yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım.” dedi.

sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda Meral Akşener’e çok sayıda soru soran Ümit Özdağ, “Ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Meral Akşener, bana 50 bin TL’lik tazminat davası açmışsınız. Siz bana IBAN numaranızı yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım. Siz İYİ Parti’ye umut bağlayan insanlar için büyük bir hayak kırıklığı oldunuz. Bütün İYİ Partililere ihanet ettiniz. Ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz.”