Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Gaziantep’te Feci Kaza: Ölü ve Yaralılar Var

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde bir otomobil kamyonun altına girdi ve 2 kardeş hayatını kaybetti. Yaşanan kazada ayrıca 8 kişide yaralandı. Yaşanan trafik kazası ile ilgili soruşturma başlatıldı

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kamyonun altına girdi ve meydana gelen kazada 2 kişi öldü ve 8 kişi yaralandı. Meydana gelen kaza ile ilgili ekipler soruşturma başlattı.

Yavuzeli’nde öünde ilerleyen kamyonun altına giren otomobildeki kardeşler Esma Aydın (12) ve Zeynep Kübra Aydın (15) hayatını feci şekilde kaybetti. ayrıca kazada 8 kişide yaralandı.

GAZİANTEP’TE KAZADA 2 ÖLÜ 8 YARALI!

Meydana gelen trafik kazası akşam saatlerinde Gaziantep-Yavuzel, karayolunda yaşandı. Gaziantep tarafına seyreden ilerleyen ve sürücüsü bilinmeyen 27 ASJ 755 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak aynı yönde ilerleyen Ömer Çelik yönetimindeki 02 AEP 552 plakalı kamyonun altına girdi. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, çevrede bulunan vatandaşların ihbarıyla kaza yerine AFAD, itfaiye ve sağlık ekiplerinin sevki sağlandı. Bölgedeki ekipler tarafından araçtan çıkartılan yaralılardan otomobilde bulunan Esma Aydın ve Zeynep Kübra Aydın’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Meydana gelen trafik kazasında yaralanan 8 kişi çevredeki bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun ciddiyetinği koruduğu bilgisi edinilirken, hayatını kaybeden Esma ve ;Zeynep Kübra Aydın’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere4 morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT