Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Adaylık Açıklaması!

Eski CHP Genel Başkanı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin olağanüstü tüzük kurultayını, genel başkan seçimli kurultaya çevirmek istediği iddialarına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Genel başkanlığa aday olacak mısınız?” sorusuna da cevap verdi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin olağanüstü tüzük kurultayını, genel başkan seçimli kurultaya çevirmek istediği iddialarına tepki gösterdi.

Ekol TV yayınına davet edilen ve “Genel başkanlığa aday olacak mısınız?” sorusuna da cevap veren Kemal Kılıçdaroğlu şöyle dedi:

“Ben parlamentoya girdiğimde genel başkan olma düşüncem yoktu, delegeler istediği için oldum. O dönemde de parti ve delegeler istediği için genel başkan oldum. Daha sonra da ben genel başkan olacağım ey delegeler bana imza verin demedim. Bugün de aynı düşüncedeyim.

DELEGELER ‘GELMEN LAZIM ARKADAŞ’ DERSE, YOKSA NE YAPACAĞIM BEN?

Delegeler derse ki ‘Gelmen lazım arkadaş’, onlar görev verirse, yoksa ben ne yapacağım? Genel başkanlık zaten yaptım, genel başkanlığın zor bir görev olduğunu da biliyorum. Genel başkanlığın hakkını vermek hele CHP’de çok kolay bir olay değildir. ‘Genel başkan ol’, ‘Genel başkan olacaksın’, ben bu tartışmaların tamamen dışında kalmak istiyorum. Gereksiz o kadar çok yalan haber, artık ben de bıktım gerçekten bıktım.”