Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Trabzonspor’da Şenol Güneş Sonrası Bomba Transfer !

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırıp göreve Şenol Güneş’in getirilmesinin ardından gözler yeniden transfere çevrildi. Deneyimli hoca Şenol Güneş’in raporu dahilinde çalışmalara devam eden Trabzonspor, sezona harika bir giriş yapan golcü oyuncunun peşinde.

Son olarak Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor’unj yeni teknik direktörü Şenol Güneş olmuştu. Tecrübeli teknik direktörün göreve başmasının ardından transfer çalışmaları tekrardan hız kazandı.

Deneyimli hoca Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda hareket eden Trabzonspor yönetiminin hedeflerinden biri de forvet transferi.

Son olarak uzun süredir Onuachu için yoğun bir mesai harcayan bordo-mavililer, rotasını bir başka Nijeryalı golcü oyuncuya çevirdi.

Sabah’ın haberine göre Trabzonspor’un gündemindeki isim Gift Orban.

Trabzonspor, Gift Orban için Lyon’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Bu sezon Lyon forması ile Fransa Ligue 1’de ilk müsabakasına Strasbourg karşısında çıkan Gift Orban, 59. dakikada dahil olduğu maçın kaderini değiştiren isim oldu.

Fransız ekibi Lyon, geride bıraktığımız sezonun ara transfer dönemimde Gift Orban’ı Gent’ten 14 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT