Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Ali Koç’tan Flaş Açıklamalar!

ALİ KOÇ’UN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği’nin Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde düzenlenen toplantının ardından açıklamalarda bulundu. İşte Ali Koç’un açıklamaları.

“İÇİ CIZ EDİYOR”

“Kasımpaşa Tesisleri’ni görünce insanın içi cız ediyor. Kıskandık. Her kulübümüzün böyle tesisleri olması gerekiyor. Sayın Turgay Ciner’i tebrik ediyorum”

“HATALAR KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL”

“Olağan toplantılarımızdan birini yaptık, 3 kulübümüz katılamadı. Önümüzdeki hafta TFF’ye ziyaretimiz olacak. Konuşmak istediğimiz konuların üzerinden geçtik. En önemli gündem maddelerinden biri MHK yapısıydı. MHK yapısı nasıl olmalı, hakemler nasıl geliştirilmeli, atamalar nasıl olmalı? İnanıyoruz ki TFF ile yapacağımız çalışmalar itibarıyla önümüzdeki sene değişik bir yapı içinde olacağız. Biliyorsunuz her kulüp kendisine yapılan hatayı gündeme getiriyor. Temel kanaat şu; Türk futbolunun ilerlemesi için hakemlik müessesesinin çok daha iyi olması gerekiyor. Hataların minimize olması gerekiyor. İnsanın olduğu yerde hata olur ama Türkiye’deki hataların kabul edilebilir olduğunu düşünmüyoruz.”

“YAYIN GELİRİ, GİDERLERİ KONUŞULDU”

“Yayın gelirleri nasıl artar, korsan yayını nasıl durdururuz bunları konuştuk. Giderlerimiz konuşuldu, çok büyük kesintiler var. Bununla beraber futbolun en önemli paydaşı olan kulüperin çıkarı doğrultusunda MHK, biletleme gibi konularda daha fazla söz sahibi nasıl olunur, nasıl bir model ortaya çıkarılır bunları konuştuk.”

BUSENAZ SÜRMELİ OLAYI

Ali Koç, “Busenaz’a yapılan saldırı konusunda tam bir bilgim yok ancak işin sonuna kadar gideceğiz. Ona öyle tokat atmak falan kolay değil. O daha bize nice madalyalar kazandıracak. Çok geçmiş olsun”

YABANCI SINIRI

“Bazı kulüplerimizin hala fazla yabancı oyuncuları var. Bu ne demek; bu insanları kaydedemezseniz sözleşme fesih hakları doğuyor. Türkiye’nin parasının çöpe gitmesi bu demek. TFF ile bu konuda görüştük. Yabancı sınırını artırmadan bu konuda nasıl bir çözüm bulabiliriz bunun üzerine konuştuk. Sağ olsun TFF de bu konuda kulüplerimize nasıl yardımcı olacağına dair çalışmalar da bulunacağını bize ifade etti.”

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT