Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

İşte Beşiktaş’ın Yeni Jokeri !

YENİ TRANSFER JOAO MARİO

Süper Lig devi Beşiktaş’ın yeni transferi joao Mario jhem tecrübesi hem de birden fazla pozisyonda oynayabilmesiyle tam bir joker joker oyuncu olarak gösteriliyor.

HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPMAK İSTİYOR

Kendi tanımıyla, “Her zaman yıldan yıla gelişmek ve daha iyisini yapmak isteyen” bir isim. Portekiz Milli Takımı’nda 56 maça çıkan  deneyimli oyuncu, tüm alt yaş kategorilerinde de milli olurken kulüpleri kadar ülkesine de başarıyla hizmet vermiş bir isim.

BENFİCA’DA 8 NUMARA DÖNÜŞTÜ

Kariyerinde daha önce West Ham, Lokomotiv, Sporting ve Benfica dönemleriyle devam etti. Deneyimli teknik idirektör Jorge Jesus ile Benfica’da 8 numaraya oynamaya başladı. Bu pozisyon değişikliğiyle uzun zaman sonra kendini bulmayı başardı. Daha sonra Roger Schmidt onu tekrardan kanat oyuncusuna dönüştürdü. Ve yükselen performansıyla Benfica’nın şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

İDOLÜ ZIDANE

portekizli yıldız Joao Mario, Jose Mourinho 2004’te Porto ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanırken genç takımda forma giyiyordu. İdolü her zaman Zidane oldu. Hiçbir zamöan 10 numaralı forma hayali kurmadı. “Bunlar sadece birer sayıdan ibaret” diyen Mario, 17 ve 6 numaralı formalı tercih etti.

KARİYER PERFORMANSI

Joao Mario, kariyerinde 441 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 61 gol ve 84 asist yaptı. Yıldız oyuncu geçen sezon Benfica’da 51 maçta yer alırken 9 gol ve 4 asist ile oynadı.

ÖDEME GELECEK YIL OLACAK

Transferde bu sezon nokta atışları yapan Beşiktaş, Mario ile 1+2 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Joao Mario için Benfica’ya bu sezon ödeme yapmayacak. Oyuncunun bonservisi, 2025 ekim ayı itibarıyla 3 taksit halinde ödenecek. Mario: Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro Immobile, Can Keleş, Emirhan Topçu, Cher Ndour ve Felix Uduokhai’den sonra Beşiktaş’ın bu sezon sekizinci transferi oldu.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT