Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

George Gardi’den Victor Osimhen Transferi Hakkında Açıklama!

GARDİ’DEN AÇIKLAMALAR

Yıldız futbolcu Victor Osimhen’i Galatasaray’a öneren ve transferinde büyük rol oynayan menajer George Gardi, Nijeryalı oyuncunun transferinin perde arkasını İtalyan basınına anlattı.

“HEMEN G.SARAY’LA İLETİŞİME GEÇTİM”

“operasyon Cuma günü Avrupa’da transfer penceresi kapandıktan bir dakika sonra başladı. Victor!un takımdan ayrılmadığını, Napoli’de özel bir durum olduğunu gördüm. Kulübe oyuncunun kiralık olarak gitmesine izin vermeyeceklerini sordum, bana yeşil ışık yaktılar ve ben de hemen Galatasaray ile iletişime geçerek bunun kaçırılmayacak bir bir fırsat olduğunu ancak birkaç gün içinde bitmesi gerektiğini söyledim.”

“HEYECANLA EVET DEDİLER”

“48 saat içinde temasa geçilmesi ve tamamlanması gerekiyordu. Bana hemen büyük bir heyecanla onay verdiler. Victor ile görüştükten sonra onun da Galarasaray’a gelmeye sıcak baktığını anladım. Osimhen, Galatasaray’a evet dedi. Onun için Galatasaray önemli bir kulüptü. Oraya gidip oynamak onun için bir onur olurdu.”

“OKAN BURUK İLE GÖRÜŞTÜK”

“Teknik direktör Okan Buruk ile görüntülü görüşme yaptık ve Galatasaray’da yapmak istediği dizilişi değişikliği anlattı. 4-2-3-1 oynuyordu ama Victor’u duyduktan sonra hemen dizilişi değiştirp iki forvet oynamayı düşündü.

“GÖRÜŞMELER GİZLİ YÜRÜTÜLDÜ”

“Sonrasında kulüpler arasında resmi temaslar başladı ve müzakereler son derece gizli bir şekilde hızla gerçekleşti. Çok önemli olay olduğu için taraftarlardan birinin araya girmesinden veya fiktini değiştirmesinden korkuyordum”

“BÖYLE İSİMLER HEMEN BİTMEZ”

“48 saatten kısa bir sürede fikir doğdu ve transfer tamamlandı. Futbolda böyle bir şampiyonu birkaç saat içinde transfer etmek asla kolay değildi.”

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT