Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Hüseyin Yücel’den Transfer Açıklamaları !

/BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

 

Süper Lig devi Beşiktaş’ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel, Ekol TV’ye transferlere dair açıklamalarda bulundu.

“EN BÜYÜK ADAYI OLMAK İSTİYORUZ”

“Son 3 yılda kötü seneler geçirdik. Bu sene direkt şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmak için hazırlık yapıyoruz, ona göre transferler yapıyoruz.”

“TAKVİYELER KESİN OLACAK”

“Birazcık es verdik, vermek zorunda kaldık. 19 yabancı oyuncuyu, 12’ye düşürmek zorundayız. 7 oyuncu ile yollarımızı mecburen ayırmak zorundayız. Ama öyle kontratlar yapılmış ki oyuncular gitmek istemiyor. Ben maaş alırım, yatarım piskolojisinde olan çok oyuncu var. Biz bunlarla işimizi çözmeden tekrardan transfere odaklanmamız, takviyeler yapmamız çok doğru değil. Ama takviyeler kesinilkle olacak. Nerelerde ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda karar vereceğiz.”

GEDSON FERNANDES – ZENİT

“Şu anda Beşiktaş’ın oyuncusu, resmi teklif geldi ama sonra o iş bozuldu. Tekliflerini çektiler, Şu anda Beşiktaş’ın oyuncusu, devam edecek gibi gözüküyor.”

CİRO IMMOBİLE

“Çok pozitif bir insan. Beşiktaş’a çok gelmek istedi, gelirken de fedekarlık yaptı. Ciro oradaki alacaklarından vazgeçerken bizim önümüzü açtı. Bence çok iyi işlere imza atacak, emekli olmaya gelmedi.”

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT