Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Beşiktaş Durmuyor! Sıradaki Hedef Haller

/BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

 

Süper Lig devi Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmasına hız kesmeden devam ediyor. Yönetim Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferlerini yaparak, taraftarı mest etti.

FORVET TRANSFERİ BİTMEDİ

Geri bölge hariç her alana takviye yapmayı planlayan ve bu doğrultuda çalışmalarına hız kesmeden devam eden yönetim, forvet hattına nokta koymuş değil.

HEDEF HALLER

Bu sezon sözleşmesi sona eren Cenk Tosun’la yollarını ayıran ve Vincent Aboubakar ile Jackson Muleka’yı da yollamanın heseplarını yapan Siyah-beyazlı kulüp, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen Haller’i renklerine bağlamak istiyor.

HALLER, BEŞİKTAŞ’A SICAK BAKIYOR

Siyah-beyazlı yönetim, Fildişi Sahilli golcüyle birlikte pivot santfor açığını da kapatmayı amaçlıyor. 30 yaşındaki deneyimli oyuncu için 10 milyon Euro talep eden Dortmund’la görüşmelerini hızlandıran idareciler, Muleka ve Abobakar’ı satıp elde edilecek gelire ek yaparak Dortmund forması giyen Haller’i almayı amaçlıyor. Alman devi Dortmund’dan ayrılık için gün sayan Haller de kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş’a sıcak bakıyor.

SEZON PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezon Borussia Dortmund formasıyla 41 resmi maça çıkan Haller, bu karşılaşmalarda 12 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT