Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ve Premier Lig Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

ACUN ILICALI’DAN AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Asbaşaknı ve İngiliz ekibi Hull City’nin Başkanı Acun Ilıcalı, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Hull City arasında perşembe günü oynanacak hazırlık maçı hakkında konuşan Acun Ilıcalı, Hull City’nin hedefinin Premier Lig olduğunu dile getirdi. İşte Acun Ilıcalı’nın açıklamaları….

“İNŞALLAH GÜZEL BAŞARILARI GETİRİRİZ”

“İngiltere macerası çok güzel geçiyor benim açımdan. 8 binde olan taraftar sayımız, 24-25 bine çıktı. Yeni bir sezonun başlangıcındayız. Bu sene için yeni planlarımız var. Bir numaralı boşrolü de hocamız Tim Walter. Kendisi önümüzdeki sezon için bir numaralı hedefimizdi. İlk gittiğimiz isimdi. Sebebi de oynattığı futbolun yarattığı heyecan ve puan ortalamasının yüksek olması. Kendi iehrinde bütün taraftarlar tarafından takdir edilmesi, sevilmesi ve tabii ki en önemli insan olarak da pozitif ve iyi insan enerjisini her dakika bize vermesi. Hayatım boyunca hep iyi insanlarla çalışarak başarı yakalamaya çalıştım. Allah da bana nasip etti. Yeni hocamızla daha büyük başarılar yakalamak istiyoruz. İnşallah güzel başarıları, bu güzel şehre getiririz.”

FENERBAHÇE – HULL CİTY MAÇI

“Maçımız Fenerbahçe ile, orada da asbaşkan pozisyonundayım. Çok sık olabilecek bir şey değil dünyada. Ama ne kadar güzel bir şey. Şükrediyorum, Allah bana böyle bir gün nasip etti. Çocukluğumun aşkı aşkı ile sahip olduğum takım buluşuyor. Çok güzel duygular içerisinde izleyeceğim. Kendimi şanslı hissediyorum.”

“PREMİER LİG İÇİN İDDİALIYIZ”

“Premier Lig’e çıkmak için sonuna kadar zorlayacağız. Çok da iddialıyız”

“8-9 TRANSFER YAPACAĞIZ”

“Hull City için 8-9 transfer yapacağız. Tim Walter’ı transferlere boğacağız. Esksiklerimiz var, Fenerbahçe maçı büyük gurur ama asla ölçü değil. Fenerbahçe maçı ile ilgili hocamıza güveniyoruz. Eminim ki güzl bir gün olacak. Fenerbahçe’nin güçlü bir rakibe, Hull City’nin ise sağlam bir test etmeye ihtiyacı var. Gerçek bir test olacağını düşünüyorum.”

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT