Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

SelçukSport – Fenerbahçe-Union Saint-Gillois Maçını Canlı İzleme

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Belçika’nın Union Saint Gilloise takımı ile rövanş maçına çıkacak. İlk maçta Union Saint Gilloise’yi 3-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, kendi sahasında oynayacağı rövanş maçı ile ilgili tüm hazırlıklarını yaptı. Pekala Fenerbahçe – Union Saint Gilloise maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? muhtemel 11’leri kimler? Hakemleri kimler? işte detaylar…

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda kendi sahasında Union Saint Gilloise ile oynayacağı rövanş karşılaşmasının tüm hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmaya dair tüm bilgilere sayfamız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe – Union Saint Gilloise maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi son 16 turu mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe ile Belçika’nın Union Saint Gilloise takımı arasında oynanacak olan rövanş karşılaşması 14 Mart (Bugün) saat TSİ 20.45’te Ülker Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma EXXEN Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

Fenerbahçe – Union Saint Gilloise maçını canlı olarak EXXEN Spor’da izlmek için TIKLAYIN!

MAÇI KARABAĞ’LI HAKEM YÖNETECEK

UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Fenerbahçe ile Union Saint Gilloise arasında oynanacak olan karşılaşmayı Karabağ’lı hakem Nikola Dabanović yönetecek. Dabanović’in yardımcılıklarını, Vladan Todorović ile Srđan Jovanović yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise Miloš Bošković görev alacak.

MUHTEMEL 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Union Saint Gilloise: Moris, Sykes, Vanhoutte, Machida, Montes, Rasmussen, Sadiki,Teklab, Puertas, Nilsson, Eckert

Fenerbahçe – Union Saint Gilloise karşılaşmasını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT