Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Rıza Çalımbay’dan Samet Aybaba’ya Sert Sözler!

Süper lig devi Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın ”işimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var.” sözlerine sert tepki gösterdi.

Teknik direktörlük kariyerinde son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran tecrübeli isim Rıza Çalımbay, Radyospor’a gündem hakkında değerlendirmelerde nulundu. Rıza Çalımbay, Samet Aybaba’nın geçtiğimiz günki açıklamalarında sert tepki gösterdi.

Tecrübeli isim Rıza Çalımbay, Samet Aybaba’nın, ”işimiz çok zor, elimizde çürümüş bir takım var.” sözlerine ilgili olarak, ”Hiçbir zaman bir takıma çürük denmez. Ellerinde fırsat vardı, değiştirebilirlerdi. Transfer yapabilirlerdi. Yaptılar zaten. Formsuz olabilir, başka bir şey olabilir; aöa çürük denmez. Bir takıma çürük demek doğru değil. Doğru bir yaklaşım değil. Beşiktaş’ın her zaman hedefi şampiyonluktur. Dışarıdan bir antrenör getirmezlerse, teknik direktörlüğe en yakın isim Sedar Topraktepe. Bizimle de çalıştı. Yetkin bir insan. Elindeki oyuncular da iyi. Bence Beşiktaş’ın uzun vadede çalıştırılabilir, iyi şeyler yapabilir.” dedi.

Beşiktaş’ın başında olduğu zaman Semih Kılıçsoy’a şans verdiğini belirten Çalımbay.”Her an oyunun kaderini değiştirebilecek bir futbolcu. Ona sahip çıkmak gerekiyor. Şu anda milli takıma çok faydalı olabilir. 16 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu da şans bulmalı. Özellikli bir santfor. Serdar Topraktepe onu çok iyi tanıyor. Şans bulursa çok iyi futbolcu olur.” sözlerini sarf etti.

Bu sezon Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Rıza Çalımbay, ”Şampiyonluk yarışı ortada gidiyor. Galatasaray takımı 2 sezondur çok istikrarlı gidiyor. Fenerbahçe şampiyonluğa daha çok ihtiyacı olan taraf, çok hırslılar.  Bence şampiyon son hafta belli olacak.” ifadelerini kullandı.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT