Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Avusturya-Türkiye Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası EURO 2024 kapsamında hazırlık maçlarını sürdürmeye davm ediyor. Son olarak Montella yönetimindeki A Milli Takım ilk yenilgisini Macaristan karşısında almıştı. A Milli Takım bu kez Avusturya karşısına çıkıyor. Avusturya’nın başkenti Viyana’da oynanacak maçı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Chiffi yönetecek. Türkiye’nin Avusturya karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i belli oldu. Peki Avusturya – Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi? İşte tüm detaylar.

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası EURO 2024 kapsamında hazırlık maçlarını sürdürmeye davm ediyor. Son olarak Montella yönetimindeki A Milli Takım ilk yenilgisini Macaristan karşısında almıştı. A Milli Takım bu kez Avusturya karşısına çıkıyor. Avusturya’nın başkenti Viyana’da oynanacak maçı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Chiffi yönetecek. Türkiye’nin Avusturya karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i belli oldu. Peki Avusturya – Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?

A Milli Takım, kaybettiği Macaristan maçından sonra moralleri bozmayıp bu kez Avusturya karşısında kgalip gelmek istiyor. Macaristan müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkan Rıdvan Yılmaz, A Milli Takımın aday kadrosundan çıkartıldı. Avusturya ile oynayacağımız maçın yayınlanacağı kanalda belli oldu. Ayrıca Türkiye’nin Avusturya ile oynayacağı maçta ilk maçta sahada süre almayan oyuncuların forma giymesi bekleniyor. Peki Avusturya – Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda şifresiz izleyebilirim? İşte maçın bailangıç saati.

AVUSTURYA – TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Montella yönetimindeki A Milli Takım ikinci hazırlık maçını Avusturya ile oynayacak. Avusturya – Türkiye karşılaşması Viyana’da bulunan Ernst Happel Satadı’nda oynanacak.

Zorlu müsabaka 26 Mart Salı (bugün) TSİ 22:45’te TRT Sporb ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MONTELLA İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Bu sezon A Milli Takımın başına geçen İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, EURO 2024 elemelerinde damga vuran Milli Takımın ilk mağlubiyetini Macaristan ile oynanan hazırlık maçında aldı.

Deneyimli teknik direktör Vincenzo Montella, A Milli Takımda mağlubiyetten önce 4 maça çıkmıştı ve bu maçlarda  3 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı.

MUHTEMEL 11’LER

Avusturya: Pentz, Lainer, Querfeld, Danso, Mwene, Seiwald, Grillitsch, Laimer, Baumgarther, Sabitzer, Weimann

Türkiye: Uğurcan, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkaçar, Salih Özcan, Orkun Kökçü, İrfan Can, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT