Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Mollakendi Belediye Başkanı Fuhuş Operasyonunda Yakalandı !

Elazığ’da geçtiğimiz günlerde ‘Bazı güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda fuhuş yapıldığı’ iddiası üzerine Cemre Operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda Mollekendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da aralarında bulunduğu 5 kişinin tutuklandığı belirtildi.

Elazığ’da ‘Bazı güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda fuhuş yapıldığı’ iddiası üzerine Cemre Operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da aralarında bulunduğu 5 kişinin tutuklandığı belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANININ DA ARALARINDA BULUNDUĞU 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerinde geçtiğimiz günlerde ‘Bazı güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda fuhuş yapıldığı’ iddiası üzerine Cemre Operasyonu düzenlendi. Operasyonda AK Partili Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da aralarında bulunduğu 5 şüpheli ‘Bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, aracılık etmek veya yer temin etmek’ suçlarından tutuklandı.

PARTİDEN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Doğan’ın tutuklanmasının ardından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Doğan’ı kesin ihraç talebiyle disipline sevk ettiği alınan kararın ise Genel Merkeze gönderildiği öğrenildi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT