Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Beşiktaş Cabral Transferinde Girişimlere Başladı!

Önümüzdeki sezon kadrosuna mutlaka bir forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş, şimdiye kadar birçok isim listesine ekledi. Geride bıraktığımız günlerde gündemine gelen Benfica forması giyen Arthur Cabral için düğmeye bastı.

/BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

 

Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica forması giyen Brezilyalı yıldız Cabral için ilk etapta 15 milyon euro dolaylarında bir bonservis talep edilmişti. Ancak Benfica teknik direktörü Rui Costa, 2028’e kadar sözleşmesş devam eden 16 yaşındaki oyuncuyla yaptığı görüşmede kendisiyle gelecek sezon devam etmeyi düşünmediğini açıkladı.

HÜCUM HATTINDA TAM 5 İSİM VAR

Portekiz ekibinin hücum hattında ıtam olarak 5 ismin olması nedeniyle transferin, çok daha düşük bir dedel ile gerçekleşebileceği öğrenildi.

10 MİLYON EURO’NUN ALTINDA

Edinen bilgilere göre, golcü arayışında olan Beşiktaş, bu transferi 10 milyon Euro’nun altında bir bedelle bitirmeyi hedefliyor.

İKİ KULÜP BİR ARAY GELECEK

Beşiktaş ve Benfica’nın, önümüzdeki günlerde bir araya geleceği ve detayları görüşeceği bildirildi. Ayrıca deneyimli oyuncununda Türkiye’ye sıcak baktığı öğrenilirken, pazarlıklar sonrasında somut adımların atılması bekleniyor.

BENFİCA OYUNCU İÇİN 20 MİLTON EURO ÖDEDİ

PSG’ye 65 milyon euro karşılığında satılan Gonçalo Ramos’un yerine 20 milyon euro karşılığında 2023 yazında transfer edilen Artur Cabral, 43 maçta 1962 dakika süre aldı ve 11 gol atıp 3 asist yaptı. (FANATİK)

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT