Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Manchester United, Ferdi İçin Teklif Yapmaya Hazırlanıyor!

BRİGHTON EN YÜKSEK TEKLİFİ VERDİ

Son günlerde İngiltere’ye transferi gündem olan Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için en yüksek teklifi yapan takım Brighton oldu.

35 MİLYON EURO

İngiltere Premier Lig ekibi, milli futbolcu için 35 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Fenerbahçe Yönetimi bu cazip teklife rağmen takımın en önemli isimlerinden olan Ferdi’yi kadroda tutmak istiyor.

MANU, YENİ TEKLİFİ SUNACAK

Fenerbahçe’nin deneyimli oyuncusu için ayrıca Manchester United da resmi teklifte bulundu. bu teklifin Brighton’un altında olduğu ancak ilerleyen günlerde yükseleceği öğrenildi.

FERDİ’NİN TERCİHİ MANU

Ferdi Kadıoğlu’nun kuüplerin anlaşması halinde Manchester United’a gitmeye daha sıcak baktığı belirtildi.

MOURİNHO NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe’nin başarılı teknik direktörü Jose Mourinho, Lille maçı öncesi Ferdi Kadıoğlu için, “Söylentilere çok takılırsanız başınız belada olur. Ferdi’nin takımda kalmasını istiyorum ama bu benim üzerimde bir konu. Ferdi harika bir profesyonel, çok iyi bir çocuk. Her gün antrenmanlarda çok çalışıyor. Umarım bizimle kalır.” demişti.

FENERBAHÇE KARNESİ

Süper Lig devi Fenerbahçe’ye 2018 yılında atan 24 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe forması altında çıktığı 203 resmi maçta 18 gol ve 22 asist yaptı.

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT