Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Beşiktaş, Sadio Mane’yi Bitirmek Üzere !

KARTAL’DAN BÜYÜK SÜRPRİZ!

Bu sezon yaz transfer döneminde yaptığı Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista gibi flaş transferlerle sezona çok hızlı giriş yapan Beşiktaş bir büyük hamleye daha hazırlanıyor. Beşiktaş, Suudi arabistan’ın Al-Nassr takımında forma giyen ünlü futbolcu Sadio Mane’yi bitirmek üzere.

HASAN ARAT, BAŞAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat geride bıraktığımız hafta Suudi Arabastan’a giderek, aynı zamanda yakın dostu olan Al Nassr Başkanı Musalli El-Muammer ile bir görüşme gerçekleştirmişti.

HASAN ARAT, MANE İÇİN KOLAYLIK İSTEDİ

Gerçekleşen göirüşmede, Beşiktal ve Al Nassr arasında, oyuncu transferinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına varıldı. Hasan Arat bu görüşmede yakın dostu El-Muammer’den Mane transferinde kolaylık istedi.

MANE, BEŞİKTAŞ’A SICAK BAKIYOR

Sadio Mane’nin gözden çıkarıldığı Al-Nassr’da daha fazla oynamak istemediği, kariyerine Müslüman bir ülkede devam etme arzusunda olduğu için Beşiktaş’a sıcak baktığı gelen haberler arasında yer aldı.

ÜNLÜ BİR İŞ İNSANI YARDIM EDECEK

Süper Lig devi Beşiktaş’a bu transferde ünlü bir iş inasanının da finansal destekte bulunacağı öğrenildi ancak Beşiktaş’a Mane ve Al Nassr’ın ikna edilmesi yetmeyebilir. Halihazırda 17 yabancı oyuncusu olan ve zaten 3 fazlası bulunan Beşiktaş, Mane’yi transfer etmek istiyorsa 4. bir oyuncu ile yollarını ayırmak veya sözleşmesini dondurmak zorunda. Aboubakar, Chamberlain ve Amertey takımdan gidecekler listesinde ilk sırada yer alıyor.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT