Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

İşte Galatasaray’ın Zalewski’ye Teklifi: İşte Son Durum

G.SARAY’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Süper Lig devi Galatasaray, kanat ve orta saha takviyesi için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

NETLEŞMESİ BEKLENİYOR

İtalya Serie A ekiplerinden Roma’da forma giyen Nicola Zalewski ile yakından ilgilenen sarı-kırmızılılarda Polonyalı futbolcunun surumunun kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor. Galatasaraylı yetkililer henüz biten bir şey olmadığını belirterek, “Görüşmeler devam ediyor. İki futbolcuyla ilgileniyoruz (Frankfurt – Ebimbe) ve bitirmek istiyoruz ama başka alternatiflerimiz de var” açıklamasında bulundu.

GALATASARAY’IN TEKLİFİ

La Gazzetta dello Sport’ta çıkan haberde Galatasaray’ın Roma’ya Zalewski için sunduğu teklifin 8 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro bonus şeklinde olduğu belirtildi.

ZALEWSKİ’YE YAPILAN TEKLİF

Corriere dello Sport ise Galatasaray’ın oyuncuya 4 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon euro net ücret önerdiğini duyurdu. Roma’da yıllık 350 bin euro kazanan Zalewski, Galatasaray’ın 2 milyon euroluk teklifine karşın 2.5 milyon euro maaş istedi. Sarı-kırmızılılar, Zalewski transferi için 22 yaşındaki futbolcu ve Roma ile görüşmelerine devam ediyor.

ROMA PERFORMANSI

2021 sezonundan bu yana Roma’nın A takımında forma giyen Zalewski, İtalyan ekibine çıktığı 109 maçta 2 gol attı ve 7 asist yaptı.

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT