Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

İstanbul Sultanbeyli’de Kız Çocuğunu Araba Çarptı: Metrelerce Savruldu

İstanbul Sultanbeyli’de annesi ve kız kardeşiyle yolun karşısına geçmek isteyen bir kız çocuğunu araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan kız çocuğu yere çakıldı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kayıt edilirken, kız çocuğu yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

İstanbul Sultanbeyli’de yolun karşısına geçmek isteyen kız çocuğunu araba çarptı. Metrelerce savrularak yere çakılan kız çocuğu yaralandı. Sürücü olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, kız çocuğu hastaneye kaldırıldı.

 

5 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU ARABA ÇARPTI

Kaza, dün akşam saatlerinde Sultanbeyli Battalgazi Mahallesinde meydana geldi. Cadde üzerinde annesi ve kız kardeşi ile yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki A.M.Ş.’ye (5) otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kız çocuğu metrelerce havalanarak yere çakıldı.

YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olan kız çocuğuna ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

SÜRÜCÜ YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrasında sürücü olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polis ekiplerince sürücü G.D. gözaltına alındı. Kazayla ilgili incelemeler sürüyor.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT