Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Güvenlik Görevlisi Mesaide Görüntülü Seks Yaparken Yakalandı

Taciz ve İstismar suçlarıyla konuşulan Kırşehir Belediyesi’nde güvenlik görevlilerinden biri mesai saati içerisinde üniformasıyla görüntülü cinsel sohbet yaptığı ortaya çıktı. Disiplin suçu işleyen şahsın işine son verildiği bildirildi. Bununla birlikte Kırşehir Belediyesi’nde bir yılda 5 cinsel vaka meydana geldi.

Kırşehir Belediyesinde güvelik görevlisi H.İ., mesai saatleri içerisinde üniformasıyla görüntülü cinsel sohbet yaptı. Disiplin suçu işlediği tespit edilen güvelik görevlisinin işine son verildi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN İŞİNE SON VERİLDİ

Olay Belediyeye ait kamu biriminde meydana geldi. Güvelik görevlisi olarak çalışan H.İ. isimli şahıs, üniformasıyla görüntülü cinsel sohbet yaptı. Ahi Polis Merkezi Cumhuriyet Başsavcılığına hakkında suç duyurusunda bulunulan güvenlik görevlisi için; ‘Suçların Örtbas edilmemesi’ istendi. Olayın ortaya çıkmasının ardından belediye görevlilerince birim amirlerine şikayet edilen H.İ. hakkında işlem başlatıldı ve yapılan incelemeler neticesinde H.İ.’nin işine son verildi.

5 CİNSEL VAKA YAŞANDI

Kırşehir Belediyesi’nde 2022 yılında Şeyma ve Hasan adlı gençlerin belediyede çalışan güvenlik görevlileri tarafından taciz edildikten sonra öldürülmesinin ardından yaşanan süreçte bir belediye çalışanının çocuğa cinsel organının fotoğrafını atması, Hayır Evi eski müdür S.Ç.’nin de iş yerinin tuvaletinde yaptığı görüntülü cinsel sohbet ve temizlik görevlisinin cami tuvaletinde Afgan bir çocuğu taciz etmesi akıllara durgunluk verdi. Yaşanan olaylarla ilgili adli süreçlerin devam ettiği öğrenildi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT