Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli’den Özgür Özel’e Yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin grup toplantısında açıklamalarda buşundu. Bahçeli, Diyarbakır ve Mardin’in ilçeleri arasında çıkan yangınla ilgili nefret içerikli paylaşımlara ilişkin suç duyurusunda bulunan Diyarbakır Barosu’nu hedef aldı. Konuşmasında CHP lideri Özgür Özel’i de partisini hedef almakla suçlayan Bahçeli, ”Bizi Türkiye İttifakı denen harabeye davet etmesi tam bir akıl tutulmasıdır.” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Grup toplantısına gecikmeli olarak başlayan Devlet Bahçeli, konuşmasını ayakta değil oturarak gerçekleştirdi.

Devlet Bahçeli’nin öne çıkan açıklamaları:

DİYARBAKIR VE MARDİN’DEKİ YANGIN

”20 Haziran günü Diyarbakır ve Mardin arasındaki anız yangınlarında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Mağduriyet yaşayan insanlarımıza devletimizin cömert eli uzanacaktır. MHP olarak sürecin takipçisi olacağımızı bu vesileyle paylaşmak istiyorum. Yangının çıkış nedenleri kuşkusuz tespit edilecektir. Bu konuda biraz sabırlı olmak lazımdır. Anız yangınını bahane ederek kinini dışa vuran her kim varsa tescilli Türkiye muhalifidir. Diyarbakır Barosu’nun 22 Haziran’da yaptığı açıklamada Kürt kökenli kardeşlerimize hakaret içerikli paylaşımlarda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ifade edilmiştir. Hiçbir Türk vatandaşı böylesi bir fahiş bir yanlışın içinde olamaz. Hiçbir vicdan sahibi Türk vatandaşı bu tıp bölücü bir komplonun kıyısında, yöresinde yer alamaz. Sosyal medyada tedavüle sokulan kara kampanyanın münferit failleri bu milletin zaten evladı olarak görülemez.

Diyarbakır Barosu’nun sipariş açıklamasıyla hangi emeli canlı tutmak istediği gözden uzak tutulamaz. Bin yıllık kardeşliğimizi ateş altına almak isteyen provakatörler az çok belirlidir. Onların oyununu bozmak hepimize düşen milli görevdir. Puslu havalarda girdikleri deliklerden birar ikişer ortaya çıkarak rant devrişmenin, yalan sahasını genişletmenin yakasından tutmak, milli ahlak ve adaletin varoluş gayesidir. Kürt kökenli kardeşlerimizi istismar edenler tüm çirkin suretleriyle açıktadır.”

ÖZGÜR ÖZEL’E YANIT

Ona buna pabuç bıraksaydık, kurşunlara, bombalara, cani hesaplara düğme ilikleyip saklansaydık sorarım sizlere, şehitlerimize ne diyecektik? Birbirimizin yüzüne nasıl bakacaktık? Bazı televizyon kanalları,  satılmış köşe yazarları MHP ile yatıp MHP ile kalkıyorlar. Bunlara siyaseten her türlü desteği verip sözcülüğüne talip olan CHP’nin başkanı da kale duvarlarımızı taşa tutuyor. Bu şahsın o iki kişi diyerek sistematik suçlayıp saldırdığı değerli arkadaşlarım, benim ülküdaşlarımdır ve partimizin  saygın isimleridir. CHP Genel Başkanı bizim iki arkadaşımıza değil, sağında solunda yuvalanan Türkiye düşmanlarına baksa daha tutarlı, daha dengeli davranış içinde olacaktır. Bizim tek bir ülküdaşımız bile bunların alayına yetecektir.

CHP’nin normalleşme maskesi sahtekar politikası anormalleşmeden başka birşey değildir. Bizi Türkiye ittifakı denen harabete davet etmesi tam bir akıl tutulmasıdır. Kurnaza bakarmısın? Cumhur ittifakı’na karşı başlattığı yarma harekatını takdim etmek için olmadık metodları devereye sokuyor. CHP’nin normalleşmesi, PKK’nın normal görülmesidir.”