Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fred’den Jose Mourinho Sözleri

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Fred, gelecek sezona iyi bir şekilde hazırlandıklarını ve şampiyonluklar kazanmak istediklerini söyledi. Fred, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgilide açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Fred,

Gelecek sezonun hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe’de, Fred kulüp televizyonunda gelen soruları yanıtladı.

Sezonun hazırlıklarını iyi bir şekilde devam ettiğini belirten Fred,” Çalışmalarımıza başladık. Sezon öncesi her zaman zordur. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz hazır olabilmek için.” dedi.

“ONUNLA ÇALIŞMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Yeni teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili ise Fred,”Kendisiyle Manchester United’da çalıştım. Beni oraya kendisi transfer etmişti. Herkes onun ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu bilir. Her zaman kazanmak ister. Onunla çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Her kulvarda şampiyonluk istiyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. Önümüzde uzun bir sezon var.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Fred, Mourinho ile ilgili, “Kendisi çok büyük bir isim. Onunla yapmış olduğumuz antrenmanlar iyi ve yoğun geçiyor. Böyle de olması gerekiyor. Sezon uzun ve iyi başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi.

“HEPİMİZİN HEDEFİ BU”

Geride bıraktığımız sezonu değerlendiren Fred,”Geçen sezon benim için zorlu geçti çünkü ilk defa bu kadar çok sakatlık yaşadım. Daha güçlü bir şekilde döndüm. Umarım bu sezon daha iyi şeyler yaparız geçen sezona kıyasıyla. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umarım şampiyon oluruz çünkü hepimizin hedefi bu.” sözlerini sarf etti.

Fred sözlerini şu şekilde tamamladı,”Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum çünkü nereye gidersek gidelim bizleri takip ediyorlar. Bu sene de birlikte savaşacağız. Kupalar kazanmak ve birlikte kutlamak istiyoruz. Bir kez daha bizlerle oldukları için teşekkür ediyoruz.”