Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mert Hakan Yandaş,” Mourinho Bizim Komutanımız”

Fenerbahçe’nin deneyimli oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Topuk Yaylası’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Mert

Fenerbahçe’nin deneyimli oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Topuk Yaylası’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sert antrenmanlar yaptıklarını söyleyen Mert Hakan Yandaş, “Bizim için yoğun geçen kbir dönem. Sert başladı ve sert geçiyor. Takımlar sezon içinde, bu kampların meyvesini yer. Jose Mourinho inanılmaz idmanlar yaptırıyor. Biraz yorucu ama keyifli geçiyor. Yeni sezon Fenerbahçemize inşallah hayırlı olur.” dedi.

“MOURİNHO BİZİM KOMUTANIMIZ”

Kampa gelen oyuncuların fit geldiğini söyleyen Mert Hakan Yandaş,”Takım hiç ara vermemiş gibi devam ediyor. Herhalde herkes tatilde çalışmış. Bundan hocanın da etkisi olabilir.” dedi.

Takımda komutanın Jose Mourinho olduğunu söyleyen Mert Hakan Yandaş şu ifadeleri kullandı:

“Jose Mourinho ile çalışmak herkese nasip olmaz. Benim için de büyük şans. İki yıl daha Fenerbahçe’ye hizmet edeceğim. Takımda herkesi isim isim bilerek buraya gelmiş, herkese çok yakın. Komutan olayına gelirsek, o bizim komutanımız. O nederse, onu yacağız.”

EURO 2024 için konuşan Mert Hakan Yandaş, “EURO 2024’ü takip ediyorum, arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah daha ileriye giderler. Oyun olarak sıkıntılı dönem yaşadılar ama onlara destek olmamız lazım. Ay-Yıldıza hizmet ediyorlar, ülke inşallah desteğe devam eder ve gidebildikleri yere kadar giderler. Ben  de onlar için çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

“HEMEN KABUL ETTİM”

Yeni sözleşmesi hakkındakonuşan Mert Hakan Yandaş, “Ali Koç aradı ve beni iki yılda Fenerbahçe’de görmek istediğini söyledi. Ben de hemen kabul ettim İnşallah Şampiyonlar Ligi’ne kalırız.” dedi.

Son olarak Mert Hakan Yandaş, Jose Mourinho’nun kendilerine çok şey katacaklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Daha zor ve daha çekişmeli lig olacak. Diğer rakiplerimizde önemli takviyeler yapıyorlar. Biz bir aradayız yine, bu çok önemli avantaj. Jose Mourinho çok detaycı, ufak ufak her şeyi işliyor. Bizim hakim olmadığımız çok şeye hakim. 99 puan aldık ama ufak detayları bize aktarıyor. Bize inanılmaz şeyler katacak. Bundan öncesi hocalarımız da çok şey kattı. Mourinho’nun istediklerini yaparak Lugano maçına en iyi şekilde gitmek istiyoruz”