Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polis Memurunun Kafasında Otomobil Devrildi!

Rusya’nın başkenti olan Moskova’da

Rusya’nın başkenti olan Moskova’da gerçekleştirilen bir polis gösterisi kazayla sonuçlandı. trafik polislerinin yaptığı tehlikeli bir gösteride, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir araç, yere yatan bir polis memurunun üzerine devrildi. Kafasında kask olan polis memuru, devrilen aracın altında sıkışarak metrelerce sürüklendi.

Başkent Moskova’da Rus trafik polislerinin gerçekleştirdiği gösteri kazayla sonuçlandı. Bir polis arabanın altında kalırken kazayı ise yaralı olarak atlattığı öğrenildi. O anlar kameralara yansıdı.

POLİSİN ÜZERİNDEN ARAÇLA GEÇTİLER

Rusya İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren federal emniyet teşkilatı mensupları yaptığı gösteri az kalsın faciaya neden oluyordu. Bir dizi gösteride bulunan emniyet mensupları son olarak ise arabayla bir şov yapmak istedi. Yere yatan kişilerin üzerinden iki teker üzerinde yan yatarak ilerleyen otomobiller geçmeye başladı.

DEVRİLEN ARACIN TEKERİ KAFASINA DENK GELDİ

Bu tehlikeli gösteri sırasında direksiyon hakimiyetini kaybedeb araç sürücüsü yere yatmış olan kişilerden birinin üzerine devrildi. Aracın arka tekeri büyük bir şiddetle polis memurunun kfasına denk geldi. Memur, aracın altında sıkışarak metrelerce sürüklendi.

KASK HAYATINI KURTARDI

Polis memurunun kafasında kask olması hayatını kurtarırken facianın önüne geçildi. Yaralı, tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Korkunç kazadan ise geriye kameralara yansıyan görüntüler kaldı.