Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cenk Tosun,” Attığım Golü Maçtan Önce Yaşadım”

A Milli Takımımızın Çekya ile oynadığı müsabakada oyuna sonradan girip galibiyet golünü atan Cenk Tosun, yaşadığı duygularını anlattı.

A Milli Takımımızın Çekya

A Milli Takım’ın Çekya ile oynadığı müsabakada oyuna 75. dakikada giren ve 90+4’te galibiyet golünü getiren Cenk Tosun, yaşadığı duygularını anlattı.

Maça çok iyi hazırlandığını belirten Cenk Tosun, “Maçtan bir gün önce golü yaşamıştım. Golün  planını kafamda kurmuştum. Bilinçli şekilde pozisyon alıp hareket ettim ve kontrollü şekilde topu ağlara gönderdim.” ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun’un açıklamaları şu şekilde:

“Çok iyi konsantre olduk. Zira çok kritik maçtı. bizi en çok kamçılayan, tribünleri dolduran ve bizi durmadan destekleyen taraftarlarımızdı. Maçta hiç umutsuzluğa kapılmadık. Golü yedik umursamadık. Çekya kolay bir rakip değil. Turnuvanın en genç kadrosuna sahipler, çok koşuyorlar, friziksel oynuyorlar ve hava toplarında çok etkililer. 20. dakikada bir kişi eksik kalmalarına karşın bizi uzun süre çok zorladılar.”

“Hem kendi golüme hem de Hakan’ın golüne 10 üzerinden 10 veriyorum. ismail’in Hakan’a, ve Orkun’un bana yaptığı güzel asistleri de unutmamak gerek. Bu goller anlatılmaz yaşanır. Sahada görev alan tüm arkadaşlarımız savaştılar. Kulübedeki yedeklerimiz de en az sahadakiler kadae heyecanlıydı. Milli takımda, sahadaki oyuncu da kulübedeki de herşeyini ortaya koyuyor. ayrıca maç sonunda sayın Cumhurbaşkanımız telefonla arayıp, beni ve arkadaşlarımı tebrik etmesi sevincimizi daha da artırdı”